Vandringsresor   Dolomiterna   Elba   Ligurien   Om vandringarna   Bussarna & Flyg   Anmälan
Leidex Resor   Vandringsresor   Skidresor   Oberammergau   Kontakta oss

Avg. 14/9, 9 dagar  Ziano i Val di Fiemme

Ca 1000 m.ö.h.
Vädret i september är oftast mycket soligt och stabilt. Värmen kan liknas vid vårt svenska sommarväder. Vi gör vandringsturer både i Val di Fiemme och Fassadalen och utnyttjar bussen i den mån det behöves. Byn Ziano har 8 hotell och flertalet pensioner. Ca 2000 personer finns det i byn. Livsmedelsbutik, sportbutik, bank, post, bageri m.m finns nära hotellet.

Hotell Genzianella 3 stjärnigt


www.genzianellahotel.com

Pris; 6995:- 7 övernattningar, 6 vandringsdagar
Här har vi också bott med många grupper och skapat en härlig relation. Idag är det sonen Alberto som lagar maten och erbjuder sina gäster en modern meny och pappa Marco som serverar och servar sina gäster. Hotellet ligger mitt inne bland privathusen och har ett mycket lugnt läge. Huvudleden ligger ca 100m bort och här finns också busstationen nära inpå.

Trevlig matsal och bar med TV-rum finns vid entren. Sköna moderna rum, de flesta med balkong, finns till vårt förfogande. Alla rum med TV, WC/bad, fön m.m. I källarplanet finns också en relaxavdelning med bastu och bubbelpool (mot extra betalning).

Utflykt: Riva vid Gardasjöns nordspets.  Pris heldag 300:-  Min. 15 resenärer
Heldag till den lilla, idylliska staden RIVA, vid Gardasjöns nordspets. Många höga bergsformationer både väster och öster om staden. Här kan man lätt spendera en heldag med härliga bad i det klara alpvattnet, myllrande turistliv utefter strandpromenaden med många uteserveringar, souvenirbutiker, fina trädgårdsanläggningar m.m. Möjligeter att hyra vattenfarkost eller bara åka med någon större båt.

LEIDEX RESOR   SJÖLIDEN   523 98 HÖKERUM   TEL: 070-345 23 01