Vandringsresor   Dolomiterna   Tyrolen   Elba   Amalfi   Mallorca   Om vandringarna   Bussarna & Flyg   Anmälan
Leidex Resor   Vandringsresor   Skidresor   Kontakta oss

Italien, DolomiternaFassadalen, Pozza Di Fassa

Ziano, Val di Fiemme

Ca 1000 m.ö.h.
Val Di Fiemme räknas också till Dolomiterna och dalen förknippas kanske mest med längdskidåkning. Här går tävlingen Marcialonga av stapeln och här arrangeras också Touren på skidor i januari. Möjligheterna att vandra här är lika fina som i Fassadalen.

Ziano är en by på ca 1500 invånare med betydligt mera bofast befolkning och ca 10 hotell. Här finns bank, post, större livsmedelsbutik och några mindre butiker. Här finns det mesta som efterfrågas under en vandringsvecka. Flera fina asfalterade gång- och cykelbanor finns från Ziano till den större närliggande byn Predazzo och flera andra byar i dalen dit man kan vandra och cykla.

Avg 16/9
OBS! Pris: 5995:-
(9 dagar)

Hotell Genzianella 3 stjärnigt


www.genzianellahotel.com

Här har vi också bott med många grupper och skapat en härlig relation. Idag är det sonen som lagar maten och pappan som survar. Hotellet ligger mitt i byn bland privathusen och har ett mycket lugnt läge. Huvudleden finns 100 m från hotellet och här finns också busstationen.

Trevlig matsal och bar med tv-rum finns vid entren. Sköna moderna rum, de flesta med balkong finns till vårt förfogande. Alla rum har TV, WC/bad, hårtork m.m. I källarplanet finns dessutom en relaxavdelning med bastu och bubbelpool (mot extra betalning).

Utflykt: Heldag till den lilla idylliska staden Riva vid Gardasjöns norra spets.  Här kan man lätt spendera några timmar med bad, härliga strandpromenader, fina parkanläggningar, historiska byggnader och många fik utefter vattnet. Staden är omringad av höga, mäktiga berg både mot väster och öster. Bussresan är ca 12 mil enkel resa.
Pris heldag: 200:- (Min. 15 resenärer)


LEIDEX RESOR   SJÖLIDEN   523 98 HÖKERUM   TEL: 0321-523 01, 070-345 23 01   FAX: 0321-523 14