Vandringsresor   Dolomiterna   Elba   Ligurien   Om vandringarna   Bussarna & Flyg   Anmälan
Leidex Resor   Vandringsresor   Skidresor   Oberammergau   Kontakta oss

Avg. 29/6, 9 dagar   Fassadalen/Pozza di Fassa

Ca 1200 m.ö.h.
Fassadalen är Val di Fiemmes förlängning, och ligger närmare in mot Sellanmassivet som kan kallas för Dolomiternas kärna. Här har vi fina vandringsområden strax utanför husknuten. Pozza di Fassa är numera sammanbyggt med Vigo di Fassa och Pera di Fassa. Större delen av bebyggelsen har turistinriktning. Många hotell och pensioner finns i byn tillsammans med ett flertal butiker. Kabinbana finns 300-400 m från hotellet.

Hotell Aurora 3 stjärnigt


www.parkhotelaurora.com

Pris; 7495:- 7 övernattningar, 6 vandringsdagar
Ligger utefter huvudgatan ca 500m från torget. Två värdfamiljer som fixar det mesta på hotellet med mat, service, städning mm. Alla är mycket måna om sina gäster. Ett extra plus för musikkunnandet i en av familjerna. Mycket träkänsla kring baren och i restaurangen. Trevliga rum med WC/bad, TV, fön, safe och de flesta med balkong. Relax med bastu (som ingår) och bubbelbad (mot extrabetalning).

Utflykt: Riva vid Gardasjöns nordspets.  Pris heldag 300:-  Min. 15 resenärer
Heldag till den lilla, idylliska staden RIVA, vid Gardasjöns nordspets. Många höga bergsformationer både väster och öster om staden. Här kan man lätt spendera en heldag med härliga bad i det klara alpvattnet, myllrande turistliv utefter strandpromenaden med många uteserveringar, souvenirbutiker, fina trädgårdsanläggningar m.m. Möjligeter att hyra vattenfarkost eller bara åka med någon större båt.

LEIDEX RESOR   SJÖLIDEN   523 98 HÖKERUM   TEL: 070-345 23 01