Skidresor   Södra Dolomiterna   Norra Dolomiterna   Om Dolomiterna   Resans pris   Liftkortspriser
Leidex Resor   Vandringsresor   Skidresor   Kontakta oss

Canazei / Alba

ca 1400-1500 m.ö.h

Canazei med dess förlängning Alba, ligger längst in i Fassadalen. Här delar sig vägen i tre grenar över olika pass på dryga 2000 m. Byn är startpunkten för många som åker SELLA RONDA, en oförglömlig skidsafarirunda över 4 pass och förbi 5 byar. Canazei är den dyraste av orterna i Fassadalen under högsäsong. De har även gynnsamma priser i slutet av säsongen.

Hotell Cristallo

 3+ stjärnigt
www.hotelcristallo.net
Avg 31/3 (7 skiddagar) - Pris 7.395:-
Hotellet ligger ca 200 m från centrum och erbjuder generösa utrymmen i bar och restaurang. Även fina utrymmen för barn en trappa ner. Hotellet byggde en härlig relax med bubbel och bastu för ett par år sedan som ingår. Bekväma rum med WC/Bad, TV m.m. och många med balkong.

ALBA ligger ca 1 km från Canazei. Här finns också möjligheter att boka in sig till rimliga priser under högsäsong. Alba ståtar med Fassadalens ishall där uttagningsmatcher till VM har spelats. Från Alba kan man sedan två år även ta sig på skidor till Pozza di Fassa via kabinen Ciampac.

Hotel Villa Adria i Alba

 3 stjärnigt
Avg 10/2 (7 skiddagar) - Pris 7.395:-
Hotellet ligger i centrum av Alba med skidbussen utanför husknuten. Härifrån går man lätt till den nya liften i Ciampac, där man kan åka åt två håll. Hotellet som renoverats i omgångar har småmysiga utrymmen och relax i källaren med bastu och ångbad. Moderna rum med WC/Bad, TV m.m. Många med balkong. Tyvärr måste vi äta middagarna på grannhotellet Cavalletto och ytterligare en restaurang. 

Hotel Al Cavalletto

 3 stjärnigt
www.alpinoalcavalletto.it
Avg 10/3 (7 skiddagar) - Pris 7.395:-
Hotellet ligger granne med Villa Adria mitt i Alba och har skidbusshållplats precis utanför huset. Härifrån går man också ca 300 m till liftarna i Ciampac. Mycket påkostat hotell med härlig relax, bubbel och bastu. Bekväma rum med det som krävs. Inbjudande bar och restaurang och trevlig personal.

LEIDEX RESOR   SJÖLIDEN   523 98 HÖKERUM   TEL: 0321-523 01, 070-345 23 01   FAX: 0321-523 14