Skidresor   Södra Dolomiterna   Aostadalen   Resans pris   Liftkortspriser
Leidex Resor   Vandringsresor   Skidresor   Kontakta oss

Val Di Fiemme

ca 1000 m.ö.h. i dalgången

Dalgången är mest känd för att genomföra fina VM-arrangemang i längdskidåkning och ordna långloppet ”Marcialonga”. Här finner vi också fina pister i skidområdena Cermis, Latemar och Bellamonte som är en del av Superdolomitområdet.

PREDAZZO - Ca 1000 m.ö.h., och ca 4000 invånare.
Byn är den näst största i Val di Fiemme. Här finns ett 10-tal större hotell och ett antal mindre pensioner. Affärer, banker, restauranger, caféer, badhus och disco. Byns inneställe är Poldo Club. En mindre isbana på torget har också funnits de sista åren. Ca. 1 km utanför byn ligger kabinbanestationen till skidområdet Latemar, där ca. 30 liftar sammanlänkar tre byar. Hit trafikerar skidbuss och ett mindre traktortåg med jämna mellanrum från byn.

Hotel Sass Maor

 3 stjärnigt
www.sassmaor.com
Avg 8/2 (6 skiddagar) - Pris 7.195:-
Avg 16/2 (7 skiddagar) - Pris 7.195:-
Hotellet ligger centralt och har nära till det mesta. Trivsam restaurang, bar och bodega i nedre planet, där roliga upptåg ordnas under veckans lopp. Här finns relaxavdelning med bubbelbad och bastu som ingår i priset. Värdparet servar sina gäster suveränt.

Hotel Ancora

 4 stjärnigt
www.ancora.it
Avg 9/2 (7 skiddagar) - Pris 7.795:-
Predazzos enda 4-stjärniga hotell. Ligger bekvämt endast 100 m från torget där de flesta butiker finns. Hotellets stora lockelse är bakverken som man får ta del av på eftermiddagen alldeles gratis, efter allt slit i backen. Mycket lockande relax och extra rikligt med mat. Nyrenoverad restaurang. Lever gott och väl upp till sina 4 stjärnor.

LEIDEX RESOR   SJÖLIDEN   523 98 HÖKERUM   TEL: 070-345 23 01